Image banner

Highlight a new collection and share details about products related to this image

O nama

Nasa firma se bavi preprodajom informaticke opreme (računara, mobitela, sigurnosne oprema i sl. )

 • Naša firma ima iskustva sa održavanjem informatički sistema.
 • Instalacija i održavanje alarma i video nadzora.
 • Dugogodišnje iskustvo u žičanim i bežičnim mrežama.

Image with text

Pair text with an image and tell your customers something about this product, collection, blogpost or a promotion.

 • Tell a unique detail about this image
 • Tell a unique detail about this image
 • Tell a unique detail about this image

Brand logo slider

O nama

Dobrodošli u Giga Informatiku - vašeg pouzdanog partnera za tehnološke potrebe!

Mi smo strastveni tim stručnjaka koji se ponosno bavi preprodajom računara, mobitela, video nadzora i alarma, kao i izradom i održavanjem vrhunskih web stranica. S ponosom smo uspostavili ugled kao jedan od vodećih dobavljača tehnoloških rješenja u industriji.

Naš asortiman proizvoda obuhvaća najnovije modele računara, mobitela i drugih elektroničkih uređaja vrhunske kvalitete. Bez obzira trebate li moćan računalni sustav za profesionalne potrebe ili najnoviji pametni telefon koji ispunjava sve vaše želje, mi ćemo vam pružiti najbolji izbor i tehničku podršku koju zaslužujete.

Također, naša ponuda uključuje visokokvalitetne sustave video nadzora i alarma koji pomažu zaštiti vaše imovine. Bez obzira trebate li sigurnosna rješenja za svoj dom, ured ili poslovni prostor, naš stručni tim će vam pomoći odabrati najprikladnije i najefikasnije opcije te vam pružiti profesionalnu instalaciju i podršku.

 

Uz to, naša ekipa stručnjaka za web dizajn i razvoj stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružila iznimno atraktivne, funkcionalne i prilagođene web stranice. Bez obzira jeste li mala tvrtka koja želi stvoriti svoj digitalni identitet ili veća organizacija koja treba ažurirati postojeću web stranicu, mi ćemo osigurati da vaša prisutnost na internetu bude impresivna i korisnički orijentirana.

Naša snaga leži u kvaliteti proizvoda, stručnosti našeg tima i vrhunskoj korisničkoj podršci. Sve što radimo temelji se na temeljitom razumijevanju vaših potreba i ciljeva. Naša misija je pružiti vam tehnološka rješenja koja će poboljšati vaše poslovanje, povećati učinkovitost i pružiti vam konkurentske prednosti.

Uz Giga Informatiku, dobit ćete više od samo proizvoda i usluga - dobit ćete partnerstvo koje će vas podržati na putu uspjeha. Naš tim je uvijek tu da vam pruži stručne savjete, tehničku podršku i rješenja prilagođena vašim specifičnim potrebama.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte zašto Giga Informatika ima reputaciju pouzdanog partnera u industriji tehnologije. Uz nas, vaša tehnološka budućnost je sigurna i napredna

Footer image

© 2024 Giga informatika d.o.o., Powered by Shopify

   Login

   Forgot your password?

   Don't have an account yet?
   Create account