Računari i računarska oprema

Dobrodošli u Giga Informatiku - vašeg pouzdanog partnera za prodaju nove i polovne računalne opreme!

Pregled artikala 

Kod nas možete pronaći širok asortiman računalne opreme, bilo da tražite potpuno novu ili kvalitetnu polovnu opremu. Naša misija je pružiti vam pouzdanu i pristupačnu opciju za zadovoljenje vaših tehnoloških potreba.

Naša nova računalna oprema dolazi s iznimnom garancijom od 12 mjeseci. To znači da možete biti sigurni u kvalitet i pouzdanost proizvoda koje kupujete od nas. Ukoliko se dogodi bilo kakav nedostatak ili kvar tijekom tog razdoblja, pružit ćemo vam podršku i riješiti problem u najkraćem mogućem roku.

Naša polovna računalna oprema također je visokokvalitetna, provjerena i testirana kako bismo osigurali njenu funkcionalnost i performanse. Kako bismo vam pružili dodatnu sigurnost, nudimo garanciju na polovnu opremu u rasponu od 3 do 6 mjeseci. Ova garancija osigurava da će uređaj ispravno funkcionirati tijekom tog vremenskog razdoblja, pružajući vam mir uma pri kupovini polovnih proizvoda.

Naš stručni tim je uvijek tu da vam pruži savjete i podršku pri odabiru prave računalne opreme koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Nudimo vam transparentnost i iskrenost u vezi s uvjetima garancije i kvalitetom proizvoda koje nudimo.

Neka Giga Informatika bude vaš prvi izbor kada je u pitanju kupovina nove ili polovne računalne opreme. Naša stručnost, pouzdanost i fleksibilnost u garancijskim uvjetima osiguravaju da ćete dobiti vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kao naš klijent.

Kontaktirajte nas danas kako biste pronašli savršenu računalnu opremu koja će zadovoljiti vaše potrebe, uz garanciju i podršku koju zaslužujete. Giga Informatika je tu da vam pomogne ostvariti vaše ciljeve u digitalnom svijetu.

Footer image

© 2024 Giga informatika d.o.o., Powered by Shopify

   Login

   Forgot your password?

   Don't have an account yet?
   Create account